MAYATTA

4 Aralık 2014 Perşembe

DÜNYA LEZZETLERİ, JW MARRIOTT ANKARA’NIN RESTORANI FIRES & FLAVORS’TA

 

JW Marriott Ankara’nın lezzeti sanata dönüştüren usta şefleri Fires & Flavors’ta uluslararası tatlardan geleneksel Türk mutfağına Doğu lezzetlerinden Asya kültürüne kadar uzanan geniş yelpazedeki menüleriyle misafirlerini leziz bir yolculuğa çıkarıyor.  

JW Marriott Ankara’nın ana restoranı Fires & Flavors’ta usta şefler uluslararası lezzet deneyimlerini Türk mutfak kültürü ile harmanlayarak sunmanın yanı sıra otantik Doğu lezzetlerinden ve sevilen Asya mutfağından da örnekleri konuklarına sunuyorlar. Zengin içerikli açık büfeler zamanı değerli olan JW Marriott Ankara misafirlerine açık büfe kahvaltı, öğle ve tematik akşam büfeleri olarak sunuluyor.




Kapalı alanında 211, terasında 80 kişilik kapasitesiyle misafirlerini ağırlayan Fires& Flavors keyifli yemeklerin Başkentteki doğru adresi olmaya devam ediyor. Gün Arasında Lezzetli Bir Mola: Kaliteli, şık ve lezzetli yemeklerin adresi olan Fires & Flavors, günün yoğunluğuna hızlı ama bir o kadar da lezzetli bir mola vermek isteyen iş adamları ve iş kadınlarını farklı damak tatlarına hitap eden menüsüyle karşılıyor. 

Restoran zengin ana yemek seçenekleriyle olduğu kadar sağlıklı ve hafif lezzetleriyle de dikkat çekiyor. Zeytinyağlı çeşitleri, soğuk seçenekler ve salata barıyla formuna ve sağlığına özen gösteren misafirlerin ilk tercihi olan Fires & Flavors’ın ana menüsü de oldukça zengin. 12:00-15:00 saatleri arasında Business Lunch ile hizmet veren restoranda açık büfe kişi başı 70TL. 



Uluslar arası Yemek Festivalleri: Misafirlerini yaptığı yeniliklerle ağırlamayı seven JW Marriott Ankara her Cuma- Cumartesi akşamı düzenlediği Uluslararası Yemek Festivaliyle farklı bir kültürün mutfağını misafirlerinin beğenisine sunuyor. Dünya lezzetlerini işin uzmanı şefleriyle birlikte mutfağında buluşturan otelin programında Hint, Asya, Teksas- Meksika, Arap, Çin, Lübnan mutfağı gibi pek çok farklı mutfak kültürü bulunuyor. JW Marriott Ankara gerçek lezzetler sunmak konusunda oldukça kararlı. Asya Geceleri menüsü başta olmak üzere tüm Asya lezzetlerini hazırlayan Filipinli Jennina Esparas ve sushi şefi Karsini Suparno Uzakdoğu’yu JW Marriott Ankara’da yaşatıyor. Lübnan ve Ortadoğu mutfağının şefi Soliman Mohammed’le de yöresel lezzetleri tatma fırsatı bulan misafirler Fires& Flavors’ta Dünya turuna çıkıyorlar. Açık Büfe Kişi Başı: 75 TL 


Pazar Günlerinin Vazgeçilmezi Brunch’ın Lüks Hali: Pazar günü ise uzun uzun keyif yapmak isteyenler, lüks ve şıklıktan şaşmayanlar için özel hazırlanan Brunch Menüsüyle hizmet veren Fires & Flavors’ta haftanın yorgunluğunu en lezzetli şekilde üzerinizden atabilirsiniz. Zengin kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra uluslar arası lezzetler ve Türk yemeklerinden oluşan zengin açık büfeyle misafirlerini karşılayan restoranın menüsünde yok yok. Sıcacık ekmek ve kahvaltı çöreklerinden peynir, zeytin ve reçellere onlarca farklı çeşidi buluşturan zengin büfede mevsim sebzeleri ile hazırlanan enfes zeytinyağlılardan çıtır yeşilliklerden oluşan salata köşesine kadar pek çok farklı lezzeti bulabilirsiniz. Zevkinize göre yumurtanızı hazırlatabileceğiniz canlı omlet istasyonunun yanı sıra suşi ve noodle bar, pide köşesi, döner istasyonu, Hint- Fransız ve Alman mutfağından çok özel lezzetler bulabileceğiniz açık büfe size uzun ve keyifli bir Pazar günü yaşatacak. Fransız pastane şefi Alain Heuze tarafından hazırlanan tatlı büfesinden ise gözünüzü alamayacaksınız. Siz zengin açık büfede lezzet ve keyif dolu saatler geçirirken çocuklarınız kendileri için herşeyin düşünüldüğü oyun odasında gönüllerince eğlenme fırsatı bulacaklar. JW Marriott Ankara’da keyifli bir Pazar geçirmek için siz de şimdiden yerinizi ayırtın. 11:30-16:00 saatleri arasında katılabileceğiniz bu zengin brunch keyfi kişi başı: 85TL. Çocuklarınız için hazırlanan eğlence ise ücretsiz. 

Detaylı bilgi ve rezervasyon: 0312 248 88 88


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder